Batteritorsk

Vaknat ännu en morgon med stålande sol och inte ett moln på himmlen. Linus håller på att odla fram simhud mellan tårna och det är med våld man får slita honom från stranden. Måste erkänna att vi bor förbaskat bra när man bara tar handduken med sig ner på stranden och promenaden för att få doppa sig inte är längre än 75-80 meter..
Annars var det när man var barn själv (Vilket inte var så länge sedan) då var det ett helt företag att packa och planera turen till badstranden. dessutom fick man genomlida en bilresa på minst 30-45 min i en kokhet bil, för nån luftkonditionering var det inte att tala om.. förutom en nervevad ruta.

I går var det dax för stora batteribytar dagen då det mesta i vårat hus drivs att nån form av batterier. Det var möss, tangentbord, trådlösa telefoner, skruvdragare, brandvarnare, fjärrkontroller ja you name it.. Man måste juh fundera på hur ”Green” man igentligen är..
Men den absolut största förbrukaren av energi i vårat hus är dock Marcus ”Duracellkaninen” Berg. Han bränner just nu sitt ljus i båda ändar och jag kan säga att den batteritorsken han hade igår var en av de värre jag upplevt. Han vacklade in över dörrtröskeln och stapplade fram till soffan i vardagsrummet och somnade innan han ens fått ner kroppen i soffan. Jag lät honom sova i 30 min medans jag lagade till Pasta och lax för att försöka fylla på energiföråden på kaninen.

Bara så att ni skall förstå vad som krävs för att kaninen skall sluta springa eller hoppa runt helt planlöst så gäller följande upplägg: (Detta är taget ur schemat på hockeyskolan) 8.00-9.30 Fysträning, 10.00-10.45 Flashkick, 11.30-12.30 Isträning, 12.45-13.45 Lunch, 13.45-14.30 bollspel, 14.30-15.30 Bad, 16.00-16.50 Isträning, 17.30-18.15 Middag, 19.30-20.30 Match … Detta är vad som krävs för att han skall vekna av lite.. fan själv blir man trött bara av att läsa schemat.

Dagen kommer att ägnas åt lite shopping av nya hockeyprylar, sitta i skuggan och läsa bok och senare i kväll skall vi nog spöa de Bomans som inte är på hockeyskola i minigolf.. Känns som en bra semesterdag!

\\ M

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s