Blixtar å dunder

I morse trodde jag att ovädret som drabbat södra sverige hade bestämt sig för att parkera i mitt sovrum och verkligen tala om för mig att naturkrafter leker man inte med… Dock så var det bara ”Blixten” som i sedvanlig ordning hade varit tidsoptimist och insåg att hon inte hade koll på vart hon hade sina grejer eller vad tiden var. Detta resulterade i att hon for runt som ett hederligt svenskt åskväder och levde om ungefär så oxå.
Åsa har en grym förmåga att lyckas göra allting ovidkommande medans hon är på väg nånstans vilket får som konsekvens att hon sällan lyckas passa en tid. Och detta har gett henne smeknamnet ”Blixten” som vår granne Peter kom upp med när Åsa lyckades komma 45 min efter resten av familjen Berg. Det har nu gått så långt så att Marcus hellre cyklar till träningar än väntar på att ”Blixten” skall lyckas träffa rätt.. tidsmässigt alltså!

Var nära att bli klippt av en organdonator idag.. skönt att jag satt i min saab och han satt på sin EU moppe.. Snacka om 2000 talets Kamikaze piloter.. Iförda hjälm och en skyddande tank-top.. Jag är mest rädd om lacken för det är ett h-vete att få bort blod och hjärnsubstans.. man vet ju hur flugorna sitter fast direkt på rutan.. spelar ingen roll hur mycket kemikalier som man har i spolarvätskan, det bara vägrar att släppa.. Tur att han missa!!

Konsultis” jobbade nog halvdag idag.. Jag fikade och socialiserade med hans konsulter, det var riktigt trevligt att höra om vad som händer i deras vardag..

Dagens T-shirt gav mig ytterligare än bra anledning till att dricka öl, Magnus H bar en som sa: Beer makes you smarter, it made Bud wiser

Marcus fyller år i morgon så det kommer förmodligen att ringa i telefonen hela dagen, men det är juh ingen sak nu när man har trådlösa, då kan man gott ligga kvar i soffan å svara.
Vi fixade med presenter idag eftersom det är för tidigt att gratulera vid 07.00 när han är ledig och har sovmorgon, dessutom så spelar han fotbollsmatch i morgon kväll och då hinns det inte med nått firande då heller. Så vi tog det idag istället vilket inte var nått problem för honom. Presenterna är självvalda och jag vet att det var precis vad han ville ha.. För han har gått runt i sina nyköpta hockeybyxor och dansat, han har spelat data i 2 timmar iförd sina hockeybyxor, han har provat att få äta middag i sina hockeybyxor, men då sa pappasaurusen nej och de togs av en stund, dock är jag helt säker på att han kommer att sova med hockeybyxorna på och det bör han väl få göra när han fyller år…

Dagens roligaste och dunderkul var när jag var på väg i badet efter mitt spinning-pass. Hade precis klivit in i badrummet på övervåningen när jag hör Åsa ropa till Linus att hon vill att han skall skicka ner ett par toarullar till henne. Linus knackar försynt på badrumsdörren och frågar om jag kan ge honom ett par rullar, jag öppnar och ger honom två rullar och säger – kasta dem på mamma… –Näää svarar Linus, varvid han går till trappen och rullar en toa rulle nedför där Åsa väntar ivrigt.. Helt plötsligt så uppstår dundret och vrålet.. Toa-rullen har studsat och träffat Åsa spot on på snoken.. Åsa stortjuter, Linus stortjuter.. Å jag stortjuter av skratt liggandes på badrumsgolvet.
Vi är alla vänner nu och Linus har förstått att det inte var hans fel, jag vet oxå att det inte var mitt fel.. Men det var fel att skratta tydligen, så det kom upp nån ny punkt på min ”Honey To Do List” om att dra fram kyl och frys och städa.. Men det kan det vara värt. 😛

\\ Flash Gordon

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s