Klass III varning

Det är förunderligt vilken skillnad väder kan göra på ens humör, för ta som exempel den sista värmeböljan som varade i nästan två veckor, det tyckte man var helt ok. Men nu när det regnat i tre dagar så minns man för det första inte att det var bra väder för bara nåra dagar sen, och dessutom så blir alla så gnälliga på allra minsta sak. Jag tror att det är nått som vi svenskar har i generna.. att gnälla alltså.. inget är bra utan det finns alltid något att klaga på och dessutom så är det alltid nån annan som har gjort fel… För att återgå till vädret så behövde både vi och naturen detta regn och dessutom så är huden mer eller mindre vattentät så det kan inte vara nått problem. Har nu dessutom efter att ha blivit genomblöt två år i rad vid fisketuren till Idre, gjort slag i saken och impregnerat mitt Gortexställ.. Funkar lite bättre då!

Mackan är i valet och kvalet om han skall följa med på kräftfisket i kväll, för OS invigningen lockar och jag tror att han är rädd för att han skall tycka att det är läskigt med de levande kräftorna. Vi var iofs i Veijbystrand och fiskade krabba nu under semestern och personligen så tycker jag krabbor är läskigare än kräftor.. Fast läskigast är nog att ”Majsan” får börja träna fullt ut nu.. huuaaaa Och undra vem som nyps värst krabba, kräfta eller M….

Skall bli intressant att komma upp till Eng-elska palatset och se hur den nybyggda bryggan ter sig, dessutom så ser jag fram emot en kväll när bröderna Micke och Thomas skall försöka tråka ihjäl varandra. Man kommer säkert få höra vem som burit mest sten eller vem som kom på just den idéen eller vem som får minst med fisk osv osv. Brukar vara mycket underhållande faktiskt, dessutom så är det en årlig händelse och nästan lika bra som OS invigningen..

Blixten slog till med en ny klassiker i går när hon ringer hem och säger att de åker från Mockfjärd och väntas hem vid 21.00… Problemet var bara att klockan var 20.50 och bilresan tar minst 40-45 min.. Som sagt Tidsoptimist

Linus har taklags fest på kojbygget och jag har lovat att komma och inviga kojan. Den målades igår och den utlovade färgen var grön med bruna räcken till takbalkongen, dock verkar det som ungarna var färgblinda för den omtalade kojan är nu helt målad i nån som Linus sa -Diarée brun färg och dessutom så skall de lotta ut kojorna till ungarna så de får ta hem sina alster.. Måtte han inte vinna!

Nu är det dax att åka till butiken och inhandla kvällens näring, för det var tydligen klass III varning på denna fisketuren med Skäggis oxå, tur att det är kräfter vi ska fiska och inte pimpla..

\\ M

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s