Mossad המוסד למודיעין ולתפקידים מיוחדים

Svärmor är här..

Jag vet inte vad som är värre.. det eller FRA lagen!? För jag lovar att hon har bättre koll än FRA och hon kan redogöra för hela våran gata på 22 hus, vem som är vem, och vilka barn som tillhör vem, och vem som har ihop det med vem, och vem som önskar ihop det med vem, och vem som är …, och vem som är kusin med vem , och vem som har varit med grannens fru, och vem som kissat i vems brevlåda..

Ja jag tror ni förstår men ändå inte.. Detta redogörs med en svada som får Lasse Granqvist att verka tafatt och stum, och med en detaljrikedom så får Mossad grön av avund. Dessutom så hoppar hon i själva historierna så att man har svårt att veta riktigt vart hon är, och det går inte att motbevisa eller hävda motsatser.. Valet av plats för redovisningarna är givetvis matbordet till middag när man precis kommit hem från jobbet, eller när man slagit sig till ro i soffan och vill se på sporten! Phuuu det kan knäcka den bäste..

Men å andra sidan så har vi bett svärisarna om hjälp, och de tar bra hand om våra hockeyspelande barn när vi jobbar. Dessutom så uppväger Svärfar Svärmor på ett mycket föredömligt sätt genom att på ett skönt norrlänskt vis inte säga mer än nödvändigt under en hel veckas besök, samt att under väldig tydlighet när det blir för mycket, stänga av och ta av sig hörapparaten med kommentaren

– Ja hör´t detta förra veckan oxå

Jag gillar svärfar.. 81 år och så laidback.. Synnerligen svårstressad.. behövs för att vara med svärmor..

Mitt kök brukar hämta sig efter en månad när svärmor flyttat runt allt till bättre platser än där vi tycker saker skall ligga..

Första arbetsdagen flöt på utan större missöden, dock så var orken slut ca en halvtimme innan det var dax för hemfärd.. Tur att man har ett höj och sänkbart bord, så att man inte kommer hem med ett jack i hakan eller avtryck från tangenter i pannan när man somnat.. Sista halvtimmen jobbades stående!

Avslutade dagen med ett träningspass med ”Skäggis” på MåBättre. Träffade Rikard som i vanlig ordning stod å drällde bland maskinerna.. Fattar inte hur han kan vara så vältränad av att bara glida runt bland maskinerna och snacka.. Världen är orättvis!!

”Skäggis” höll på att knocka sig själv med en hantel när han fick frågan varför han kroknade under en löptur med Anders här om sistens.. Jag förklarade att så blir det när man krökar 9-10 dagar på raken.. Eller så var det penicillinkuren som tog knäcken på han.. 😉

Nu är det dax att sussa så jag orkar i morgon

I love sleep because it is both pleasant and safe to use.

\\ M

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s