Trasig

Ouufff..  En intensiv helg med en massa kul och bus, dock så tog veckan ut sin rätt i fredags och det blev ett träningspass för att rensa ur tankar och funderingar. Ben och rygg avverkades och det visade sig vara bra just då, men ett dåligt val så här i efterhand..

Fredagens roligaste hände vid fikat när vi alla satt framför projektorn och spänt följde ytterligare ett svenskt träd som spelar pingis.. Precis vid det att Persson har Matchboll så kommer våran nitiska lönedam Ulla-Beth och ställer mitt i vägen för bordet där våran "allt i allo" Mr Morén sitter.. Morén utbrister spontant och med hög röst..
FLYTTA PÅ DIG KÄRRING..
samtidigt så vinner Persson matchbollen och jublet vet inga gränser bland de 30-40 som samlats för fika och OS.. Svårt dock att avgöra vad som orsakde högst jubel matchbollen eller Morén’s klavertramp..

Han bad givetvis direkt om ursäkt. .och som försvar måste sägas att de är vänner sen många år tillbaka och har lite av den jargongen med varandra.. Men kul var det!

Lördagen var hektisk med matlagning för personalfesten på MåBättre, och dessutom så skulle jag hinna med 2 timmar trädgårdsarbete på Dalsjö..   Åsa konstaterade att vi hade en massa fonder.. Det verkade lovande för ekonomin..  Men det visade sig att det var kalv och svamp fond det var frågan om..  mindre bra.

Kultiveringen på Dalsjö av löpte utan några större skandaler och vi fick nu prova att använda de riktigt stora spadarna för att få effekt. Det visade sig att det är svårare att slå om man har längre skaft.. Tur att man har ett normalskaft…

Lördagkvällen blev kanon och det blev Harald oxå.. Så pass kanon så att han inte kunde hålla dagens pass.. Så jag tycker att Harald är ganska klen för att vara så stark…

DSC_0049

Men det var trevligt och vi avverkade fyra 30 min träningspass med efterförljade bastu, mat, tävlingar och mycket dans och musik. Alla tyckte att det var bra ordnat och det känns skönt.. Dock kan jag säga att allt börjar nu kännas av, och min kropp håller på att sakta protestera av behandlingen av både träning och Golf. Får nog återgå till basträning i form av soffrodel..

Tur att man är lite äldre och inte dras med i ungtupparnas tokiga tävlingar.. Eller att MatsRonny dök upp. För då hade man varit helt trasig i kroppen..

DSC_0171

DSC_0174

DSC_0175

\\ M

Annonser

One thought on “Trasig

  1. Jag hade ingen aning om att det fanns knullgungor och liknande redskap på ert gym. Verkar dock som om personen längst in inte fattat att man måste ha ansiktet MOT ett skrev för att kunna utföra orala tjänster, samt att personen längst bak kan behöva hjälp med själva lokaliseringen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s