Ulf-Sören

Mats-Ronny har en själsbroder som heter Ulf-Sören. UlfSören är en av de få som lyckats med konststycket att få det plattlagda renmarkstorget i Umeå att likna Beringshav under den värsta av stormar efter en riktig åktur på BlåDragonen… Han har dessutom lyckats fördärva finsmakeriet av ädel bernstensgul dryck från Islay ön, genom att tvinga Mats-Ronny att dricka en häxbrygd bestående av skogsstjärnan och SouthernComfort essens..

Ulf-Sören hade i sin tidiga ungdom en brandorange volvo med röd plyshklädsel och rödbelysning vid fotlådorna. Denna bil fungerade som både fortskaffningsmedel och säng.. Det senare bara av Per-Ola efter en hård kväll på iskall punsch.. Det är mången starka män som har däckat på grund av denna förföriska punsch och mången sköna damer som kräkits i taxibilar av den samma..

Det har även skett vissa idrottsliga rekord under influenser av denna magiska dryck.. Men det är inga officiella tider eller distanser som är uppmätta.. Bara att det skedde en spontan triathlon från Universum discotek till Fiolstråket 3 på Rödäng i Umeå under en kall vinternatt av MatsRonny.. Det uppskattade avståndet är ca 2 timmar och momenten tror man var svarttaxi, stulen cykel och efter en kort vila i väl vald snödriva, hård sicksack löpning i djupsnö….

Den officiella tidtagningen avslutades med en så kallad läppbroms in på vardagsrumsgolv.. Där domare pappa Berg konstaterade ett klart fall av doping… Ulf-Sören blev aldrig misstänkt eller fälld som hjärnan bakom denna idrottsskandal.. Dock blev Mats-Ronny avstängd från krog-triathlon på ett tag..

Punschsverige

Ulf-Sören har även haft vissa problem med kvinnor i kavajen och detta på grund av en borttappad vev.. Platsen var givetvis väl vald för själva gruffet, och det var precis efter stängningsdax på krogen och utanför huvudéntren till Polishuset.. Mats-Ronnys kusin-vitamin tyckte att hon frös och hade prompt krupit in i Ulf-Sörens kavaj.. Och kompisen Robban stod vid taxitelefonen och försökte ringa men saknar veven till telefonen.Då dyker en okänd man fram och frågar om de har eld.. -Näe svarar Robberto men har du en vev? Detta orsakade ett visst gruff mellan den okände mannen och Robban då mannen trodde att Robban gjorde sig lustig.. Ulf-Sören konstaterar att här blir det box och vrålar..

-Ut ur kavajen kvinna här blire box..

Kusin-vitamin har inte hämtat sig än efter den åkturen i kavajen! Och allt på grund av en borttappad vev…

phone-charger

Tiden har givetvis gått och de har båda blivit äldre och klokare och nu så är det mer sällan man ser dem tillsammans och det finns alldeles för många historier som inte skall berättas.. Men ibland så återfaller de till sitt tidigare stadie och det är då man skall se till att inte vara i närheten.. För man vet aldrig vad som kan hända när de är i sitt esse.

pic17673-2

\\ MR

Annonser

2 thoughts on “Ulf-Sören

  1. Du utelämnade snöänglarna och plastic paddingen, det är jag dig evigt tacksam över broder…

    MVH
    Ulf-Sören

  2. Som sagt.. Alla historier skall inte dras ut i dagen ljus.. De stannar bäst i garderoben där de hör hemma!

    \M

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s