Skarpa hjärnor

Måste nog erkänna att jag och Sarje inte är de vassaste skedarna i lådan. Vi tyckte att vi var smarta som väntade med att äta middag tills vi bytt tåg i Hallsberg. Detta gjorde att vi slapp trängas i Bistrovagnen på X2000 tåget.. Trängas försökte tjejen göra som just satt i Bistrovagnen och upptäckte att vi rullade ut från Skövde station. Hon behövde bara vänta drygt 45 min innan hon kunde rätta till sitt misstag och vända tillbaka till Skövde från Hallsberg… Inte heller så slipad!

Våran väl uträknade plan gick om intet då vi insåg att det var ett Reginatåg som vi skulle färdas med i drygt tre timmar. Bistrovagnar är typ något som de inte utrustas med, och vi insåg att den ambulerande ”godisvagnen” inte tog våra magiska plastkort.. Men efter att ha stulit, lånat och hotat så lyckades vi till sist få tag på varsin tokplastad ostsmörgås och en lemonad som vi glupskt tryckte i oss.. Detta var dödsstöten för en redan misshandlad mage..

Om vi säger så här så är det inte bara i Cern som det finns en partikel accelerator.. Även Hosjöstrand 137 har en som kan accelerera partiklar, och det är ingen Einstein som fixat den, utan det räckte med en plastad macka för att återskapa the Big Bang! Fast denna skapar inte, utan tar liv…

\\ Albert

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s