Besviken

Idag var det dax för "Kaninen" att äntligen bli av med sitt gips och med detta så skulle vi kanske kunna få tillbaka lite av husfriden. När vi kom fram till Ortopeden så fick vi vänta i samma rum som förra gången, "Kaninen" konstaterade när jag satte mig på spaljebänken att de fortfarande inte hade lagat den utan att den knarrade betänkligt…  Vilken Besvikelse!

Väl inne hos doktorn så blev det bättre, då båda doktorerna var unga och söta samt av rätt kön för att pappa skulle kunna köra alla charmknepen..  "Kaninen" däremot var inte intresserad utan mer ivrig att komma iväg och få knyta på sig sina skridskor..  Dock blev det för mycket när doktorskan förklarade att det var bara läkt litegranna och han måste vila ytterligare 3 veckor innan han får gå på is igen..  Grymt besviken så torkades det en liten tår och pappa grät lite oxå inombords..  (Faaan nu ska vi dras med han i 3 veckor till)

För att komma över besvikelsen och dessutom få lite friskluft så togs det ut lite friskvårdstid på eftermiddagen. Sent höstbruk ute på Dalsjö golfbana och det var kalasväder att stå ute i. Det är lite frustrerande att det går så bra långa stunder bara för att emellanåt gå åt skogen..  Och då menar jag bokstavligen åt skogen! Det är en grym besvikelse när man hör träffen mot ett träd och man vet att den bollen ser man aldrig igen…

Nu väntar jag bara på start-tillstånd för uppskjutning med jymdfärgan..  Man kommer väl som vanligt bli besviken när det är för låg molnbas eller dåligt väder, och man får ägna sig åt att räkna får istället..

\\ Buzz

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s