Hårt Bakifrån

En bra dag kan förbytas på bråkdelen av en millisekund till en av de värre.. Redan när jag såg kvinnan komma vaggande över parkeringen som en andmamma med ett släptåg av ungar efter sig, så misstänkte jag att det kunde bli bekymmer om vi skulle åt samma håll när vi skulle ut från parkeringen..

Parkeringen delas av Lantmäteriet, Domstolarna Gävle och Fjärran Höjder´s äventyrsbad och det gör att det kan vara full kallabalik när man skall hem vid 17 tiden.. Det kan vara allt från Poliser med K-Pist och skottsäkra västar, till högar av barn med uppblåsbara baddjur under armen på sommaren.. Men men.. nu var det bara andmamman och hennes barn och hon bestämde sig att hon skulle åt samma håll som jag.. Vilket medför att när vi närmar oss den stora utfarten och hon blinkar höger så tittar jag vänster och ser att det är en stooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooor lucka så jag fortsätter att rulla mot utfarten, och döm om min förvåning när jag upptäcker att hennes volvo står still och hon tittar åt höger och på alla bilarna som kommer från det hållet…

Det är med en flugvinges tjocklek som marginal jag undviker att sätta mina extraljus hårt i baken på hennes volvo.. Med en uppgiven gest så försöker jag påvisa att det är quadruppel grönt att köra men hon envisas med att titta höger..  Detta medför att jag nu får sitta i över 5 minuter och titta på när hon missar lucka efter lucka när bilar från vänster passerar..

Det slutade med att jag spottade på insidan av min ruta när jag skrek åt henne KÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR för i H-vete..

Efter det så var de 10 milen hem av samma karaktär och min extrafru blev tystare och tystare juh närmre Falun vi kom.. Tur att ingen videofilmar när jag fäktar och lever om.. Och hela idotparaden av bilister avslutas med en som håller på att klippa mig i rondellen precis innan jag var hemma..   Jag har nu bestämt att jag skall gå i terapi för att inte skjuta nån eller ett blodkärl, och jag är helt säker på att jag skall skaffa en tjänstebil som jag hade i mitt förra jobb..

Å den hade andmamman inte velat ha hårt b..ifrån 

s_strv122_vag

\ RallyRonny

Annonser

One thought on “Hårt Bakifrån

  1. Alltied lika roligt… jag kan riktigt se dig framför mig när du vrålar köööööööööööörrrr……

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s