Som ett Pucko

Fick jag känna mig idag och dessutom så fick den lilla manlighet jag har sig en rejäl törn.. Anledningen till detta var att mina vindrutetorkare mer smetade ut spolarvätskan och saltet, än att skrapa av det så det gick att se ut.. detta gjorde att jag bestämde mig när jag kom hem för att åka till "Macken" för att byta till nya fräscha.. 

Väl framme vid vår Q8 mack så inser jag att de har förvandlat även denna till en "korvmoj" och detta gör mig lite ledsen då jag höll denna för en bra mack.. Och mycket riktigt så fanns inte den modellen av torkarblad som min sportsaab behöver och inte kan man bara byta ut "gummit" på torkarna heller..

Så det vara bara att kasta sig iväg till nästa "korvmoj" (Statoil) för att se om de hade torkare som passar.. Efter att ha läst guiden till vilka blad jag behövde så var det dax att göra affär.. Tjejen bakom kassan var trevlig och förklarade att det hade varit strykande åtgång på blad, och att de var tvungen att extrabeställa ytterligare för att möta efterfrågan på grund av det usla vädret..

Nästa fråga hon ställde var om jag skulle byta nu eller sen, och i samma veva så sprätta hon upp förpackningarna med sin långa naglar, blinkade åt mig och sa dessa behöver du inte och kastade förpackningar och monteringsinstruktioner i soporna..  Hon forsatte leende att förklara att dessa blad var av ny modell och låstes fast med en specialanordning..

Jag mumlade att jag behöver nog instruktionerna, men hon bara log och sa – Det där fixar väl du..   Det var här hon visste exakt vad hon gjorde när hon utmanade min manlighet…  Väl ute så visade det sig att man behövde vara raketforskare för att förstå hur de skulle sättas på och sen spännas fast..   Jag brukar juh göra tvärtom! ;P 

Efter 15 minuters total frustration så gav jag upp..  Svor tio gånger svalde min stolthet tre gånger och stegade in till kassan igen..  Provade med barsk röst att få instruktionerna men fick bara ett kvittrade skratt och förklaringen – Jag hjälper dig    

Hon kastar sig ut med undertecknad i släptåg.. Kränger på torkarbladen och mer eller mindre hänger sig i dem för att få dem på plats.. Våldar dit låsanordningen testar att de sitter..  Vänder sig om flinandes och säger – Ser du, det var inte så svårt bara man vet hur man gör..

Snacka om att man kände sig som ett pucko, sänkt med en rak höger med långa naglar..

Tjejstryk är nesligt..

\ M

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s