Örnen

Har landat och det var grymt skönt att få sträcka ut i soffan med en kall öl..  Sen att man fick plåga sig genom en Allsvensk hockeymatch mellan Björklöven och Sundsvall gjorde inte så mycket.. Sällskapet var trevligt och maten och drickat av yppersta klass..

Hotellet vi bor på håller mycket hög standard och det är ingen risk att man blir lidande av den så kallade "hotelldöden"..  De tre bröderna "Dalton" i nämnd ordning.. Rally Rassmus, Robbin Hood och Miniröj ser till att livet inte känns tråkigt eller att man vill slappna av..

DSC_0510

"Duracellkaninen" försöker att slappna av men det är inte helt enkelt då han är den stora idolen och härföraren för kusinbarnen.. Men jag hejar glatt på när de sakta men säkert tömmer honom på energi genom diverse upptåg och lekar.. Bra att han får smaka på sin egna medicin och kanske förstår att det är skönt att ta det lugnt ibland oxå.. 

Det är gott att andas den norrlänska luften,  men för vissa så får den vissa bieffekter då de inte har grundgener för att motstå den så kallade "pluppsjukan"..  Lajnus vaknade i morse och insåg att är man den ända i Bergfamiljen som inte är född i Ume..  Då betalar man priset oxå…

DSC_0516

Plupp Plupp

\ M

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s