Ekonomiska krisen

har börjat märkas å då främst inom bilindustrin..  Det verkar som om vissa vitala funktioner som blinkers och back/sidospeglar kommer som en “option” när man köper sin bil, framför allt på nya bilar av märket BMW/Audi och vissa Volvo av märket XC90..

Och de som har störst frånvaro av dessa funktioner är grånade män som man tycker borde ha råd att betala för dessa “features” som vi andra tar för givet.. Kan hända att de inte riktigt förstått tekniken..  Utvecklingen går ju så fort nu för tiden…

Ibland kan man även skönja en tidigt början till demens på vissa, då de kommer på efter de har svängt att de har en funktion som talar om vart man ska..   Men det är ju bra att man får veta vart de varit i alla fall..

Nä ibland får man lust att göra som Långtradarchaffisen i Norrlands inland som haft en bilist som legat bakom i flera mil med helljuset på..  Chaffisen hade försökt göra bilisten uppmärksammad på att det var störande, men fick ingen reaktion på signalerna..  Så på en lång raksträcka ( över 5 km i Norrland ) så parkerar han “tradaren” tvärs över vägen, kliver ur och tar med ett fälgkors går bak till bilisten som stannat bakom, och knackar prompt sönder alla extraljus inklusive huvudstrålkastare på bilen..  

Går fram och förklara för bilisten att förstår man inte funktionen så ska man inte ha den heller..  Kliver i sin “tradare” och åker därifrån.. 

\ M

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s