MatsRonny shoppar vidare

Idag har han visat sig ett par gånger.. Idioten alltså!

Det började med att en icke körkunnig person som genade över filer i Norslundrondellen så att man fick slänga sig på hejdaren, så var han juh framme.. MatsRonny.. Han som är lika lugn som en hyperaktiv som druckit RedBull och hostmedicin…  Denna verbala svordommars virtuos som slänger sig upp jämnsides med idioten och bara vräker ur sig.. 

-Din satans knu..Ku. till byracka! man borde fan dumpa dig i tisken så att du fryser ihop, och sätta upp dig som rondellhund…  Tävla i Allsings program och du kommer att vinna din djävla frigolithjärna…  

Tja han är inte stabil och nyanserad den gode MR..

Nästa bryt är när man kommer med andan i halsen in på Swedbanks kontor 15 min före stängning, för att sätta in arvspengar på sitt konto.. Inser att det står 30 pers och väntar..  Och de har en personal i kassan.. Dessutom så kommer det in en som totalt skiter i kölappar och går fram och begär att få växla pengar..  

Bara i sverige säger jag…  Bara i sverige..   Woosah

När MR sen kliver in på Telia butiken bara för att upptäcka att det även där bara är en personal och fullt med kunder i butiken.. Ja då var det nära att Falun fått sin egna kärnvapenkatastrof… Och när gubben som upptog tiden för denna lilla söta tjej med att berätta om sina LP skivor aldrig ville ge sig…  Då var Härdsmältan nära..

MatsRonny behöver nog hjälp med lite “anger management”

Wooosaaaaaaaaaaaaah

    

\ M

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s