Kul.. I helvete heller

Genomför Vasaloppet för jag vet inte vilken gång i ordningen..  Givetvis från soffan och jag är inte ensam att göra just så..  Ganska mysigt faktiskt att ligga med fleecefilten över benen och vetskapen att man kan b(r)yta kanal när som helst..  Eller bara gå upp och göra sig en macka när man blir sugen..

Å när man då ligger å myser så kommer ju frågan under en intervju..Ja inte bara en utan vid flera tillfällen.. –Hur känns det ?

Å svaret som kommer är – Kul! 

Kul i helvete heller.. Jag kan med egen erfarenhet av ett antal halvmaror, både som vältränad och otränad… Samt ett antal millitära mästerskap i skidor bara konstatera, kul finns inte i huvet under loppet.. Det är bara ren och skär smärta och kul är en jävla lögn..

Kul är det efter man har lyckats med bedriften och skavsår och blåsor har läkt ihop.. Och man diskuterar med andra hur loppet gick eller vissa episoder under själva loppet..  Kul har grabbarna som sitter i sina brasse-stolar och dricker pilsner under GöteborgsVarvet..    Kul har vänner som följer en via sms eller GPS och konstaterar att man klappat igenom..  Kul är festen efteråt när man får trycka i sig en rejäl köttbit och ett glas gott rött..

Men för FetMats så är det bara ett rent helvete under loppet..  Allt annat är lögn.

Taxi.. TAXI!

\ M

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s