Stjärntecken

Detta kan inte stämma..  Jag är tvilling och detta är tydligen beskrivningen av det stjärntecknet..

Din planet:

Du styrs av Merkurius, Gudarnas snabbe och kvicktänkte budbärare. Att som Tvilling vara styrd av Merkurius innebär att du tränar på att utveckla din medfödda snabbtänkthet och att du ska akta dig för att vara för flytig.

Ditt element:

Du är ett lufttecken och det betyder att du är uppfinningsrik, social och objektiv. Visa det när du vill göra intryck.

Dina positiva sidor:

De flesta ser dig nog som en aktiv, orädd och utåtriktad person – och det är precis sådan du är också. Du vill hinna med så mycket att du knappt vågar sova av rädsla för att missa något spännande. Du är flexibel, snabb och du ger de flesta människor en chans utan att döma dem på grund av deras hudfärg, kultur eller religion. Du är charmig, pratglad och om du utnyttjar din intelligens och din svada rätt kan du övertala nästan vem som helst att göra vad som helst.

Dina negativa sidor:

Att inte skvallra för en Tvilling är svårt, men du ska akta dig för att vara lösmynt. Under din charmiga yta kan du vara elak sarkastisk. Lägg band på din cynism, den sårar mer än vad den roar.

Så funkar du i kärlek:

Du gillar att flirta och att "jaga". Trots att du varken är blyg eller osäker vill du gå för snabbt fram, eftersom du njuter av förälskelsens och kärlekens alla stadier. När du väl är inne i ett stadigt förhållande har du tyvärr lätt för att tröttna. Men träffar du den rätta kan du dock hålla dig till en enda person. Tänk på att det inte räcker med erotik samhörighet för att du ska må bra, intressen och humor måste också överensstämma.

Bästa kärleksmatchen:

Skytten, Vågen och Väduren.

Sådan är du som kompis:

Du är både lekfull och intellektuell, barnslig och seriös, och du har massor av vänner. Vem kan motstå en person som är så sällskaplig? Trots att du ofta kan få nya vänner, på grund av att du utvecklas hela tiden, behåller du för det flesta dina gamla kompisar. Framhäv din humor och din fördomsfrihet i kontraktet med dina nya vänner.

Bästa kompismatchen:

Vattumannen, Väduren och Vågen.

Din hemliga styrka:

Din rädsla för "tajming" och kommunikation.

Intressen:

Du älskar all form av kommunikation – därför håller du koll på de senaste filmerna, tidningarna och böckerna. Koppla gärna av då och då med att lösa t.ex. ett korsord, måla en tavla eller träffa kompisar över en kopp kaffe. Varför inte också så gå en kvällskurs där du kan lära dig ett nytt språk?

Skola/karriärtips:

Du älskar utmaningar och nya projekt, du klarar av de arbetsuppgifter du tar på dig – om du är klok nog att slutföra varje åtagande innan du börjar med något nytt. Gå även in för de trista uppgifterna. Du vinner något på att vara slarvig och ytlig.

Hälsoprofil:

Aerobics och styrketräning passar dig – det är roligt och mångsidig träning. Du har alltid mycket på gång. Det kräver förstås energi. Du kan försöka också att ta det lugnt ibland, du riskerar nämligen att få stressmage. Koppla av med ett väldoftade och hett bad.

Din färg:

Röd är din färg och den får den du älskar att se dig som du är.

För dig som har ascendenten i detta tecken – Ditt sätt utåt:

Du är glad och kvicktänkt

Känner inte igen ett dyft av detta..

\ M

Annonser

One thought on “Stjärntecken

  1. tyckte väl du va en klok å förståndig å trevlig kille nu förstår ja du äää ju tvilling
    hälsn evamay

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s