Enkelt men stabilt

Provade ett nytt tema på bloggen..  Men som den människa jag är så känndes det inte bra..  Så det fick bytas tillbaka till den jag vant mig med.. Lite som "missionären".. Enkelt men stabilt.

Enkelt är det inte att förklara för sina barn hur det verkligen går till när barn blir till.. "Tredjefrun" hade ett långt förtroligt samtal med sin dotter om hur barn blir till.. Här kan jag bara konstatera att det finns två allternativ och det finns två olika beroenden.. Har man pojkar så är funderingarna mindre och mer konkreta.. Har man döttrar så blir det genast mer komplext och utdraget.. Eller som min kollega "DansKungen" uttryckte det..   – När man får en dotter då förstår man att ens fru inte är ett psykfall… 

Jag lämnar förklarandet av det uttalandet med varm hand till honom..  

I vilket fall som helst så fick jag mig en lektion i hur man med omskrivningar och förklaringar beskriver hur ett barn blir till..  Kan komma till användning nån gång om man blir farförälder till en liten tjej.. Men eftersom det är mina söner jag pratar om så vet jag att det bara kommer att sättas "pojkfrön".. 

Enkelt men stabilt..

\ M

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s