Ett å två å tre..

så lät det när “Lajnus” under knappt en vecka drog ut ett antal av sina kindtänder..  Så nu är han inte bara byxlös utan tandlös oxå..  Han har vad man kan kalla för en inverterad glugg.. Mest framtänder och inget på sidorna..  Jobbigt att tugga verkar  det vara och han ser ut som en liten kanin när han försöker få i sig en hårdbrödmacka..

Ett å två å tre, sa jag och “Skäggis” när vi lyfte av skivstången till “SpongeBob” för vi behövde hjälpas åt för att få av de 200kg som han pressade i bänk.. Det var inte helt godkänt själva lyftet men det är nära nu..  (som pigan sa)  Vi har tyvärr passerat gränsen med 20 kg på vad själva bänkställningen klarar av, men vi räknar att det finns en 10-20% säkerhetsmarginal..

Ett å två å tre räknar jag och “Skäggis” när vi plockar av vikter så vi orkar lyfta oxå.. Så vi har egentligen genomfört dubbla träningspass.. Men det kanske vi behöver så att vi oxå blir starka..

Ett å två och tre…  Plus en klapp det är så det går till när fru B ger en massage.. Med motiveringen att om det görs bra så måste man göra det hela tiden..  Detta har jag tagit fasta vid och kör samma princip vid städning nu…

\ M

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s