Andra ”stjärten” av stan..

Min kompis ”Majsan” har fått ”den” i ändan..  Så numer går hon under namnet ”Mor i ändan”..   Har faktiskt aldrig sett nån bli så glad och upprymd över att få just ”den” i ändan..  Och det är det ”ända” hon har pratat om sista veckorna..

Nu har hon helt plötsligt en historia och ett rykte att leva upp till..  4 åt gången får hon ta emot..  Men finns det bara sprit att tillgå så kan det bli både 10-12

Mor "Majsan" i ändan

Mor "Majsan" i ändan

Å med tanke på att den första ägarinnan huserade bostadslösa luffare och gesäller så passar det väl in att jag och ”skäggis” hjälper ”Majsan” komma på plats i den andra ”stjärten” av stan..

\ M

Annonser

2 thoughts on “Andra ”stjärten” av stan..

  1. ”Den”?? Elden? – i baken. Nä, så naiv är jag ändå inte. Förresten läste jag om en annan ”Den” som borde passa kära ”Mor” förträffligt, såväl historiskt som såsom ”glad och upprymd”. Tror att det var i Gulligulls ”Tjuvarnas marknad” (roman från 2004 med oförtäckta och välförtjänta anspelningar på förskingringsbolaget Skandalia). Där tryckte bratsen i sig vodka, men inte på så vis som gängse är inom pjåskpöbeln, nänä, utan rätt i rektum för direkt effekt. Tippar på Stolichnaya.

    Fast skulle det vara ont om brännvin är det väl trots allt på sin plats att du och ”skäggis”, såsom varande sanna schäntlemän (eller hur?), inbjuder till en piffig dubbelmacka – med skinka. Men bre först på rejält med fett så sitter den som smort.

    • Jernis du är alltid klockren i dina ”anal”yser, men jag vet med ”Skäggis” att det aldrig kommer att saknas sprit när han är i närheten..

      Men med tanke på hur vit han såg ut i fejset i lördags så tror jag han hoppar Stolichnayan nästa gång..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s