Trashtalk

I går var jag het, idag är jag vek..   Vi bedriver på jobbet en idrottsaktivitet som kan beskrivas som ”Kendo med boll” men som i folkmun kallas innebandy..  Undertecknad bestämde att vara med under gårdagens match och det visade sig då att jag var hetare än Ovechkin..  Scorching!

På mindre än 5 minuter hade jag lyckats fäkta mig igenom motståndarförsvaret och snubblat, rakat och stött in 3-4 mål..  Och det var ungefär så länge som jag orkade springa.. Sen gick det bara utför..

”Hungran” som är som en duracellkanin på steroider när det kommer till att jaga en boll,  röjde friskt och började med att tråckla upp ”Mo” i ribbstolarna.. Det blev ett kort avbrott medan vi försökte få ur den tunna konsultkroppen ur trävirket..  Medans så står ”Hungran” halvböjd och försöker förtvivlat att dölja sitt skratt över situationen..  Hon är en ondskefull människa men med ett gott hjärta..

När orken tröt så fick man raskt gå över till en beprövad teknik som är utstuderad och beprövad inom de större sporterna, och det är just konsten att psyka motståndet genom ”Trashtalk”..   Och detta gav bra frukt just mot ”Hungran” när hon raskt släppte in ett par skott mellan benen. ..  Och Matte trashtalk raskt förklarade att ridtjejer av förklarliga skäl är hjulbenta..  Jag höll mig ifrån kungen av Trashtalks ”Sean Averys” kommentarer om ”sloppy seconds” och med tanke på vedergällningen så är jag glad för det..

Allting slutade med att jag fick mig ett rejält rapp över handleden, så pass rejält så man kan läsa texten som står på klubbladet avtryckt i såret som blev..  ”Hungran” hävdar sin oskuld genom att säga att hon hade svimmat om hon såg blodet, men vi har nog ett par promenader innan vi har rett ut vem så är mest skylldig..   Hennes frenesi eller mitt ”Trashtalk”…    Jag vet vem som kommer vinna den diskussionen..

\ M

Annonser

7 thoughts on “Trashtalk

 1. Apropå att vi skulle diskutera frågan:
  En man och hans fru åkte på semester till en stuga vid en sjö där man behövde tillstånd för att fiska. Mannens favoritsysselsättning var att fiska i gryningen och kvinnans att läsa böcker. En morgon kom mannen hem från sin tidiga fisketur och bestämde sig för att ta en tupplur.
  Kvinnan bestämde sig då för att ro ut med båten. Efter en stund hittade hon en fin plats, slängde i ankaret och började läsa i sin bok. Efter en stund dök en fiskevakt upp och sade:
  – God morgon frun, vad gör ni för något?
  – Jag läser, sade kvinnan. Ser ni inte det?
  – Ni befinner er på ett område där det är förbjudet att fiska, sade vakten.
  – Men jag fiskar ju inte, det ser ni väl?
  – Kanske inte, men ni har all utrustning med er, och därför måste ni följa med mig och jag måste bötfälla er.
  – Om ni gör det så kommer jag att anmäla er för våldtäkt, sade kvinnan.
  – Men… jag har ju inte rört er?
  – I och för sig inte, men ni har utrustningen med er!

  Sensmoralen av berättelsen: Argumentera aldrig med en kvinna som kan läsa…

 2. Jag förklarade för en kille som spelade allsvenskt i Örebro att jag spelade lite innebandy. Då sken han upp och sa: Aah, plastfäktning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s