Medicin

MatsRonny har varit på besök två dagar i rad nu..  Inge bra enligt mig, men enligt ”Grimm” så är det en förutsättning för att hålla mina blodkärl i trim..  Gårdagen bjöd på stor underhållning då fru B skulle lägga på sina sommardäck och det visade sig att plåtfälgarna satt fast å det grövsta..  Helt plötsligt dog de högljuda ropen på barikaderna om jämnställdhet, och det blev snabbt mitt problem att däcken satt fast..  Efter det att MR varit på besök och bromsat lös däcken och i ren ilska bytt på ”Målarbilen”, så insåg jag att han hade köpt mig imunitet den närmsta månaden från allt vad ”Honey to do list’s” är..

Perfekt tajmat med slutspelet i hockey VM..  Soffan och jag en hel månad med bara mys..  Jag älskar feminism..

Måndagmorgonen började med en ypperlig övning för blodkärlen då den nyinflyttade grannen parkerat en hyrbil på gatan, backat ut sin egna och lämnat den på tomgång så att de båda bilarna blockerade hela vägen..  Efter att ha  hängt på tutan i 30-45 sekunder och väntat 5 min utan reaktion så dök MR upp..  Han kastade sig ur bilen och var på väg mot grannens bil som gick på tomgång..  Jag fick turligt nog hejd på han innan han kört iväg med bilen, parkerat den på en allmäning och kastat ut nyckeln i skogen..  Dock mötte jag en lätt stressad granne som halvspringandes smet förbi det åskmoln som stod på hans garageuppfart..

Jag tror man bör ta nitroglycerin för kärlkramp..  Tyvärr är den jag har av fel sort och mer ämnad att lösa andra problem.. Men det klart.. Grannens brevlåda lever på lånad tid just nu..

Det gör även primärvården efter att ha både lurat och rånat ”Skäggis”..  Han blev som sagt allergisk och har nu försökt att få hjälp…  Det hela slutade med att han blev sämre av den medicinen han fick ut.. samt att han totalt har fått lägga ut ett par hundra spänn på medicin som han redan har..  Dessutom har han en ny favvo på sjukvårdsupplysningen som heter Bibbi..  Han lär behöva medicin för att lugna nerverna oxå..

\ M

Annonser

6 thoughts on “Medicin

  1. Jag tycker synd om er nya granne. Hur ska du göra nu för att upprätta en god relation till honom?!? Han lär inte våga hälsa på dig framöver… Ingen bra start på relationen och ingen bra start på Svensson-området #1 i Falun!

    • Det är lugnt för jag kommer tala om för honom vilka regler som gäller och vad konsekvensen blir när man inte följer dem.. Å relation med honom vill jag inte ha förrän han gett mig bra rabatt på nya fönster till mitt hus..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s