Uppladdning…

Det är nära nu sa pigan..

Jag har börjat packa och det är med en liten klump av ångest, för jag vet att det kommer att vara plågsamt hela vägen..  Ankan har försökt att peppa men det är lätt för han som skall sitta på Avenyn med en kall pilsner och se mig plågat stappla förbi..Men å andra sidan så kanske man kan simulera nån sträckning eller skavsår..

Jag hoppas att det finns nån bra plats att greppa en ”Bulle” så man kan få skjuts en bit,  Gyrot tipsade om att man kunde tjyvåka lite.. Annars kommer det bli aktuellt med att använda burken med ”Monkey Butt Powder”..  Första året vi sprang så hade ”Skäggis” dragit in jordens Infanterield, och han skrek så högt i duschen så att det blev debatt i Göteborgsposten om att stänga ner Lisseberg…  Jag hoppas slippa det i år..

Fru B bevisade i kväll varför jag valt att ha henne som vårdgivare när hon kommer hem med en sexpack iskall Carlsberg..  Probably the best uppladdning for the GöteborgsVarv..  Annars har uppladdningen för järngänget inte varit den bästa och det är allt mellan avslitna ledband till klent psyke, men som tur är har vi med vår egna ”Shrink”..  Fast hennes kommentar när man säger något är bara – sluta gnälla..  Fast hon har jävligt bra piller..

Allt eftersom ångesten kommer att öka så kommer inläggen bli mer osammanhängande, men se det som en del i uppladdningen..

\ M

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s