Nya brott..

Ja då var det dax igen..  I sedvanlig ordning har ”Duracellkaninen” börjat säsongsupptakten i hockeyn med ett brott på kroppen..  Ny brottsplats men samma offer..  Och det är jag och fru B som kommer att lida mest av nyckelbensbrottet, för om cirka en vecka så kommer ”kaninen” att vara självlysande av överskottsenergi och hans enda sätt att göra sig av med den är att reta gallfeber på sin omgivning..

En något suddig och ramsned kanin

En något suddig och ramsned kanin

Jag har en ide´ om att låta honom cykla och koppla en generator till denna så att vi kan få billig el till huset..  Tyvärr så är det ett brott att koppla in sig på elnätet, men tanken var god..  Jag tror att vi skulle kunna driva stora delar av Falun på den överskottsenergin..

Telia har ingen bra dag heller då det verkar vara brott på den luftburna telefonin..  Fördelen med detta är att man inte behöver svara i telefon när det ringer en massa säljare och vill pracka på en bra saker..  Eller få skäll av fru B för saker man inte gjort..

En sak som jag tycker det  borde vara böter på är att agera farthinder..   Är inte det minsta road av att vissa tycker att det är helt ok att köra 80 km/h på 110 väg bara för att man tycker det är otäckt med vajerräcket..

Farthinder modell "Kärring"

Farthinder modell "Kärring"

Näe man får lust att göra som Lenny Norman pratar om i sin ”Stå upp” show…    – man kör upp bredvid, tar tag i bilbältet som hon klämt utanför dörren, ser henne åka upp mot framrutan och skriker..  häng på kärring, jag har bråttom till jobbet..

\ M

Annonser

4 thoughts on “Nya brott..

    • Du får byta bil Gibben så du hinner om puckona… Eller göra som jag och ”chip´a” bilen så det blir bättre klipp i den.. Då slipper man ”jojo” åkarna som oxå borde bötfällas..

  1. Vill du koppla in cykeln är det nog bara att göra det, jag tror inte nätägaren kan neka dig, ellagen är på din sida där under förtusättning att han inte procucerar mer än typ 200 kW…. kanske inte det roligaste inlägget men ändå…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s